Planera din flytt och jämför priser.

Få offerter från kontrollerade och betygsatta flyttfirmor. Jämför priser från vårt omfattande partnernätverk

29 Kunder jämför just nu

Den här offerten är inte bindande och helt kostnadsfritt.

  • Kundomdömen mycket bra (4,5)
  • Mer än 30 000 utförda flyttar
  • SSL-säkrad sajt

Hitta ditt flyttföretag hos oss

Snabbt

Få kostnadsfria flyttofferter på mindre än 3 minuter

Professionellt

Ta del av vårt professionella nätverk av flyttfirmor

Kostnadseffektivt

Spara upp till 60% av flyttkostnaden - erbjudandet är helt gratis!

3 enkla steg till ett avslappnat drag

1. Skapa gratis offert

Fyll bara i vårt korta frågeformulär och se därefter fram emot en automatiserad jämförelseprocess från olika flyttföretag

2. Få lämpliga erbjudanden

Inom några minuter får du olika erbjudanden från kvalificerade flyttfirmor i din region

3. Välj den firma som passar dig bäst

Överlämna ditt flyttprojekt till erfarna händer och se fram emot en avkopplande start i det nya hemmet

Användbara tips för en framgångsrik flytt

Bestäm budgeten
Innan du börjar flytta bör du få en tydlig bild av hur mycket pengar du kan eller vill spendera på det. Liksom i varje bransch finns det också grundnivå, medelpris och allomfattande paket, såväl som andra servicetjänster som också kan bokas. Med en fast budget i åtanke är det lättare att bestämma vilket paket som passar dig bäst.

Billigare flytt
Vid första anblicken verkar det billigaste alternativet ofta vara att flytta själv eller med vänner och familj. Men även detta kostar pengar; att hyra en lämplig skåpbil, köpa rätt verktyg och vara tillräckligt försäkrad för nödsituationer kan också bli aktuellt. Därför, spara dig de tråkiga lådorna och luta dig tillbaka på flyttdagen - vår flyttpersonal gör resten.

Ekonomiskt stöd
Våra flyttpartners erbjuder dig en transparent översikt över alla kostnader som uppkommit och skapar en individuell kostnadsplan för dig. Så kan du förbereda dig för din flytt på ett avslappnat sätt och behöver inte oroa dig för det finansiella.

Flyttplanering
När du flyttar är det viktigt att planera noggrant. Få därför detaljerade råd och få en gratis flyttlista som hjälper dig att organisera ditt flyttprojekt. Med flyttplaneraren kan du leda och följa alla steg för att flytta. Så se till att ingenting kommer att glömmas och allt går smidigt.

Hitta rätt flyttföretag
Vi erbjuder dig möjligheten att kontakta olika flyttföretag med ett klick och därmed välja det optimala flyttföretaget för dig. Vi jämför erbjudanden från olika företag åt dig och tar hänsyn till dina individuella önskemål och behov. Du är således garanterad att hitta det flyttföretag som passar dig perfekt.

Konverterad

Flytta under lågsäsongen


Om du flyttar under lågsäsongen kan du dra nytta av vissa fördelar. Å ena sidan är priserna för flyttföretag vanligtvis billigare än under högsäsongen.

Å andra sidan är deras scheman mindre fullt under lågsäsongen och du kan därför ta mer tid att flytta. Valet av ditt flyttdatum är också mer flexibelt. Under lågsäsongen har du mer utrymme att planera det perfekta flyttprojektet för dig.

Välj ett flexibelt tidsfönster för din flytt

Dra nytta av attraktiva priser när du flyttar med en flexibel tidsfrist.

För att göra din flytt så resursvänlig och klimatvänlig som möjligt kommer våra omlokalister att försöka undvika att lastbilen går tom i största möjliga utsträckning.

Detta lyckas genom kombinationen av flera beställningar och säkerställer således ett mer effektivt sätt att flytta.

Standardtariffen


Det billiga standardpaketet för din flytt är det perfekta valet om du vill delta i förberedelserna.

Detta paket tar över organisationen och implementeringen av flytten så att din flytt går smidigt. Du behöver inte längre oroa dig, utan kan helt koncentrera dig på din nya start.

3 skäl att använda Dinflytt

Med Dinflytt hittar du en flytt som passar dig och erbjuder dig ett rättvist pris-prestationsförhållande.


Snabbt: Med bara ett klick får du upp till fem erbjudanden från olika flyttfirmor i ditt område


Effektivt: Vi tar över kontakten med företagen åt dig och vidarebefordrar dina flyttdetaljer gratis för att skapa erbjudandet


Praktiskt: Företagen kontaktar dig direkt för att skicka ett erbjudande eller en uppskattning av bindningskostnader.

HITTA DEN BÄSTA FLYTTFIRMAN FÖR DIN FLYTT

Vårt mål på dinflytt.se är att koppla samman dig som kund med flyttfirmor i Sverige. Vår jämförelsetjänst finns över hela landet – så att du enkelt ska hitta en flyttfirma som uppfyller just dina krav och önskemål.

För att nå vårt mål har vi skapat ett omfattande nätverk bestående av de bästa flyttfirmorna i hela Sverige. Efterfrågan på flytthjälp ökar hela tiden och vi vill att dinflytt.se är ett självklart hjälpmedel för dig. Vi finns för att du som kund alltid ska kunna välja den bästa flyttfirman – oavsett var du befinner dig.

Jämför olika flytterbjudanden med oss ​​och spara upp till 38%!

Om oss

dinflytt.se grundades 2017 och föddes ur idén att underlätta för kunder att hitta duktiga flyttfirmor i sitt område utan en massa krångel. Genom vårt partnernätverk av duktiga och kvalificerade flyttfirmor kan vi på dinflytt.se se till att upp till sex lokala flyttfirmor kontaktar dig som vill flytta, utan att du behöver göra mer än att fylla in dina kontaktuppgifter och uppgifter om din flytt på vår hemsida. Vår tjänst är och kommer alltid att vara gratis för dig som kund.

Teamet bakom dinflytt.se är ett gäng unga och motiverade medarbetare som använder sina bakgrunder inom marknadsföring för att etablera dinflytt.se som en självklar del på den svenska marknaden. Efter att ha startats under våren 2017, har dinflytt.se expanderat till att anställa några av Europas duktigaste personer inom SEM-marknadsföring och har därför alla medel för att göra både våra kunder och partnerföretag nöjda med vår tjänst. dinflytt.se har ett brett nätverk inom den svenska flyttbranschen.

Vi vet att det är jobbigt att organisera en flytt, och vill därför underlätta processen för dig. Vårt motto är simpelt: du beskriver flytten och vi sköter resten.

Hitta din flyttfirma hos oss

Många känner sig stressade av blotta tanken på att flytta. Inte konstigt, för det finns mycket att göra, tänka på, och transportera. Låt en professionell flyttfirma hjälpa dig med det sistnämnda och se fram emot en avslappnad flytt utan värkande knän. Tillsammans med våra kvalificerade partners kommer tvättmaskinen, skåpet, eller pianot utan problem till ditt nya hem så att du kan njuta av din nystart där. För med tunga möbler och många lådor kan flytten snabbt bli ett omfattande arbete.

Hitta ditt flyttproffs hos oss och spara mycket tid samtidigt som du slipper göra allting själv. Du behöver inte söka länge på internet och inte heller ringa många telefonsamtal för att få olika flytterbjudanden, bara för att i slutändan få reda på att företaget du har valt inte längre är tillgängligt. Här tar vi hand om att hitta rätt företag i din region och på ditt önskade datum, så att du kan ta hand om viktigare saker som att möblera ditt nya hem. Säg bara till när och var du skulle vilja flytta så ser vi till att du snabbt och utan förpliktelser blir kontaktad av våra flyttproffs.

Med sin utrustning och sina verktyg behöver professionella flyttfirmor ofta bara halva tiden som ett outbildat team skulle behöva för att plocka isär, transportera och sätta ihop möbler. Med många års erfarenhet inom flyttbranschen och med rätt utrustning utförs din flytt professionellt och på nolltid.Vi ser till att prissättningen är transparent innan du skriver på ett kontrakt. Läs de listade tillvalstjänsterna noggrant och kontrollera om något har glömts eller lagts till i packlistan i onödan. Ansvarsförsäkring bör också ingå i priset om det skulle uppstå skador på lägenheten eller någon möbel.

Om du hittar rätt flyttfirma genom oss eller på egen hand är helt upp till dig. Det enda viktiga är att du jämför olika erbjudanden och i slutändan känner dig nöjd med ditt val. Så att inget står i vägen för en avslappnad start i ditt nya hem.

Visste du att vår samarbetspartner Movinga planterar träd för din flytt?

En av våra kvalificerade och väl beprövade flyttpartners är flyttplattformen Movinga. Som ett ansvarsfullt företag tar Movinga mijöavsvaret på största allvar och arbetar ständigt med att skydda vår miljö och minska den koldioxid som släpps ut. Drivet av det tillvägagångssättet har det tyska företaget arbetat fram med sin partner One Tree Planted för återplantering av våra skogar i ungefär ett år nu. Med varje flytt som Movinga utför, beroende på avståndet som flyttas, planteras flera träd över hela världen.

Dina vanliga frågor

Hur mycket kostar det att anlita en flyttfirma?

Kostnaderna för en professionellt utförd flytt beror på olika faktorer. Det viktigaste är volymen som ska transporteras. Insatsen och därmed priset är naturligtvis lägre för singelhushåll än med en familj på fyra. Dessutom spelar omständigheterna för möblerna som ska transporteras en viktig roll i möblernas dimensioner som ska transporteras, liksom de yttre omständigheterna för sådana som gångavståndet mellan bilen och porten, hissar, golv, tid på dygnet, sommarmånader och tillgänglighet hos våra flyttpartners.

Hur transporteras mina möbler?

Hur vi transporterar dina möbler beror på föremålens mått, vikt och behov. Givetvis tar vi alltid nödvändiga försiktighetsåtgärder.

Vilka är betalningsalternativen?

Betalningsalternativet beror på det företag som du vill genomföra din flytt i slutändan. De flesta företag arbetar emellertid med vanliga kreditkort, överförings- och betalningsplattformar som PayPal eller Klarna.

Är mina möbler försäkrade i händelse av skada?

Försäkringsnivån beror på det företag du väljer för din flytt. För det mesta erbjuds olika försäkringsalternativ som kan bokas för en tilläggsavgift.

Andra frågor

  • Tidpunkt för bokning

  • Hur långt i förväg bör jag boka en fllyttfirma?
  • Vi rekommenderar att du som planerar att flytta med ett professionellt företag bokar detta minst åtta till fyra veckor före det planerade utflyttningsdatumet. Under sommarmånaderna är det vettigt att bestämma flyttdatum till och med 12 veckor i förväg, eftersom dessa månader vanligtvis är fullbokade.


  • Andra tjänster

  • Vilka andra tjänster erbjuder flyttföretag?
  • De tjänster som erbjuds varierar avsevärt mellan företag och företag. De mest erbjudna tjänsterna är emellertid möblernas borttagning och transport, packning av flyttkartonger och i vissa fall flyttstäd.


Hur långt i förväg bör jag boka en fllyttfirma?

Vi rekommenderar att du som planerar att flytta med ett professionellt företag bokar detta minst åtta till fyra veckor före det planerade utflyttningsdatumet. Under sommarmånaderna är det vettigt att bestämma flyttdatum till och med 12 veckor i förväg, eftersom dessa månader vanligtvis är fullbokade.

Vilka andra tjänster erbjuder flyttföretag?

De tjänster som erbjuds varierar avsevärt mellan företag och företag. De mest erbjudna tjänsterna är emellertid möblernas borttagning och transport, packning av flyttkartonger och i vissa fall flyttstäd.

Recensioner

Hos oss jämför du enkelt pris-prestanda-förhållandet för ett stort antal kvalitetstestade flyttfirmor i hela Sverige. Låt oss inhämta olika erbjudanden åt dig, så att du kan lägga mer tid på att förbereda flytten. Kundnöjdheten kommer först här. Läs våra kunders åsikter och kommentarer här och se fram emot en pålitlig och kostnadsfri jämförelsetjänst som sparar dig timmar i ditt arbete med flyttprojektet.

Anna S.

Jämförelsen fungerade bra

"Jämförelsen fungerade perfekt. Allt var bra med servicen, vänliga och mycket hjälpsamma med ett antal frågor. Vi rekommenderar dem gärna till andra."

Fabian T.

Allt gick smidigt

"Allt gick smidigt, från start till mål och jag är en mycket nöjd kund."

Frida S.

Super service

"Bra service - allt gick som planerat."

Camilla B.

Smidigt och enkelt att boka flytt

"Bra kundtjänst som alltid finns tillgänglig att svara på frågor."

Axel S.

Jag är jättenöjd med flytten!

"Kundservicen var toppen - snabba svar och stor flexibilitet och väl på flyttdagen flöt allting utan problem. Rekommenderas verkligen!"

Hannah K.

Bra och snabbt

"Snabbt, enkelt o billigt. Flyttade 35 mil o allt funkade jätte bra."