Planera din flytt och jämför priser.

Få offerter från kontrollerade och betygsatta flyttfirmor. Jämför priser från vårt omfattande partnernätverk

19 Kunder jämför just nu

Den här offerten är inte bindande och helt kostnadsfritt.

  • Kundomdömen mycket bra (4,5)
  • Mer än 30 000 utförda flyttar
  • SSL-säkrad sajt

Hitta ditt flyttföretag hos oss

Snabbt

Få kostnadsfria flyttofferter på mindre än 3 minuter

Professionellt

Ta del av vårt professionella nätverk av flyttfirmor

Kostnadseffektivt

Spara upp till 60% av flyttkostnaden - erbjudandet är helt gratis!

HITTA DEN BÄSTA FLYTTFIRMAN FÖR DIN FLYTT

Vårt mål på dinflytt.se är att koppla samman dig som kund med flyttfirmor i Sverige. Vår jämförelsetjänst finns över hela landet – så att du enkelt ska hitta en flyttfirma som uppfyller just dina krav och önskemål.

För att nå vårt mål har vi skapat ett omfattande nätverk bestående av de bästa flyttfirmorna i hela Sverige. Efterfrågan på flytthjälp ökar hela tiden och vi vill att dinflytt.se är ett självklart hjälpmedel för dig. Vi finns för att du som kund alltid ska kunna välja den bästa flyttfirman – oavsett var du befinner dig.

Om oss

dinflytt.se grundades 2017 och föddes ur idén att underlätta för kunder att hitta duktiga flyttfirmor i sitt område utan en massa krångel. Genom vårt partnernätverk av duktiga och kvalificerade flyttfirmor kan vi på dinflytt.se se till att upp till sex lokala flyttfirmor kontaktar dig som vill flytta, utan att du behöver göra mer än att fylla in dina kontaktuppgifter och uppgifter om din flytt på vår hemsida. Vår tjänst är och kommer alltid att vara gratis för dig som kund.

Teamet bakom dinflytt.se är ett gäng unga och motiverade medarbetare som använder sina bakgrunder inom marknadsföring för att etablera dinflytt.se som en självklar del på den svenska marknaden. Efter att ha startats under våren 2017, har dinflytt.se expanderat till att anställa några av Europas duktigaste personer inom SEM-marknadsföring och har därför alla medel för att göra både våra kunder och partnerföretag nöjda med vår tjänst. dinflytt.se har ett brett nätverk inom den svenska flyttbranschen.

Vi vet att det är jobbigt att organisera en flytt, och vill därför underlätta processen för dig. Vårt motto är simpelt: du beskriver flytten och vi sköter resten.

Hitta ditt nästa flyttföretag idag

Skicka din förfrågan helt utan kostnad
Få upp till 5 offerter från olika flyttfirmor
Välj den offert som passar dig bäst

Copyright © 2022 Dinflytt