Planera din flytt och jämför priser

Om oss

dinflytt.se grundades 2017 och föddes ur idén att underlätta för kunder att hitta duktiga flyttfirmor i sitt område utan en massa krångel. Genom vårt partnernätverk av duktiga och kvalificerade flyttfirmor kan vi på dinflytt.se se till att upp till sex lokala flyttfirmor kontaktar dig som vill flytta, utan att du behöver göra mer än att fylla in dina kontaktuppgifter och uppgifter om din flytt på vår hemsida. Vår tjänst är och kommer alltid att vara gratis för dig som kund.

Teamet bakom dinflytt.se är ett gäng unga och motiverade medarbetare som använder sina bakgrunder inom marknadsföring för att etablera dinflytt.se som en självklar del på den svenska marknaden. Efter att ha startats under våren 2017, har dinflytt.se expanderat till att anställa några av Europas duktigaste personer inom SEM-marknadsföring och har därför alla medel för att göra både våra kunder och partnerföretag nöjda med vår tjänst. dinflytt.se har ett brett nätverk inom den svenska flyttbranschen.

Vi vet att det är jobbigt att organisera en flytt, och vill därför underlätta processen för dig. Vårt motto är simpelt: du beskriver flytten och vi sköter resten.