Planera din flytt och jämför priser.

Få offerter från kontrollerade och betygsatta flyttfirmor. Jämför priser från vårt omfattande partnernätverk

Boka nu
Snabbt

Få kostnadsfria flyttofferter på mindre än 3 minuter

Professionellt

Ta del av vårt professionella nätverk av flyttfirmor

Kostnadseffektivt

Spara upp till 60% av flyttkostnaden

Gratis

100% kostnadsfritt, inga förpliktelser

Flyttfirma i Växjö

Vi samarbetar med över 100 olika flyttfirmor runt om i landet. Efter att du har lämnat grundläggande uppgifter om din flytt,  ger vi dig förslag på upp till sex olika passande flyttfirmor. Genom detta får du en god överblick över pris och andra viktiga faktorer, såsom tidpunkt och geografisk närhet.

Smidigt och enkelt

Oavsett om du ska byta bostad inom Växjö eller ska flytta till eller från staden, kan vi på dinflytt hjälpa dig till en smidig lösning på flyttbestyren. Vi har mångsidig erfarenhet av flyttar runt om i Kronobergs län. Allt du behöver göra är att uppge de adresser du ska flytta emellan, hur stor bostaden är, samt datum för flytt, så återkommer vi på en gång med förslag på flyttfirmor i vårt nätverk. Att hitta rätt flyttfirma i Växjö har aldrig varit enklare.

Så väljer du rätt flyttfirma i Växjö

Precis som i många andra städer är det inte alltid lätt att själv hitta en flyttfirma i Växjö, när allt ska klaffa gällande pris, bemötande och service. Vi är experter på den biten, och ger dig en transparent prisbild när du ska välja flyttfirma i Växjö. Vi hjälper dig självklart också om du planerar en flytt från Växjö, exempelvis till Kalmar eller Karlskrona.Vår förmedling är dessutom avgiftsfri för dig som kund. Samtidigt sparar du tid så att du kan koncentrera dig på det roliga med att starta på ny kula.

Praktiska tips för dig som flyttar

Vi vet att en flytt är mer än att flytta föremål från A till B. Det är mycket som ska göras, ofta inom en kort tidsram, och risken finns att det blir stressigt. För att undvika att det här ska hända har vi talat med branschens främsta flyttexperter och sammanställt guider, checklistor och artiklar med tips och råd, som du enkelt kan ta del av. Läs om flyttfirmors priser för att ta reda på hur du kan flytta så billigt som möjligt eller ta en titt på vilka uppgifter som ingår i flyttstädning. Missa inte heller viktig information om rutavdraget, så att du är väl förberedd när du flyttar.

1
Skicka din förfrågan helt utan kostnad
2
Erhåll erbjudanden från upp till sex flyttfirmor.
3
Välj själv den offert som bäst passar dig och dina behov.