Planera din flytt och jämför priser.

Få offerter från kontrollerade och betygsatta flyttfirmor. Jämför priser från vårt omfattande partnernätverk

Boka nu
Snabbt

Få kostnadsfria flyttofferter på mindre än 3 minuter

Professionellt

Ta del av vårt professionella nätverk av flyttfirmor

Kostnadseffektivt

Spara upp till 60% av flyttkostnaden

Gratis

100% kostnadsfritt, inga förpliktelser

Flyttfirma i Uppsala

Uppsala är en av de städer i Sverige som upplever störst inflyttning varje år. Anledningen är förstås stadens anrika universitet, som lockar till sig ett stort antal studenter, forskare och akademiker. Under de senaste åren har Uppsala vuxit explosionsartat även på andra håll tack vare ett starkt näringsliv och ökad befolkning. Om du precis som tusentals andra funderar på att flytta till Uppsala kan vi hjälpa dig att göra flytten enklare. Vi på dinflytt.se har tagit fram ett verktyg där du enkelt kan du hitta en flyttfirma i Uppsala utan att behöva anstränga dig. Vår tjänst är dessutom lika praktisk om du planerar en flytt från Uppsala - exempelvis till närbelägna Stockholm eller varför inte ner till Malmö - vi hittar en flyttfirma som möter dina krav och förväntningar på bästa sätt.

Partnernätverk med de bästa flyttfirmorna

Vi vet hur mycket det är att tänka på i samband med en flytt. Det är tillräckligt mycket jobb att bestämma sig för att hitta ett nytt hem. Vi kan inte hjälpa dig att bestämma dig var du ska bo eller var du ska jobba, men vi kan se till att du slipper de praktiska frågorna när du väl är på väg. Med hjälp av vår jämförelsetjänst kan du nämligen gå in på vår sajt och hitta ett stort utbud av flyttfirmor som står till ditt förfogande. Vi ser till att du direkt får en bra översikt för att du ska kunna fatta ditt beslut.

En enkel sökning ger resultat

För att kunna ge dig offerter från lämpliga flyttfirmor behöver vi bara några grundläggande uppgifter av dig - adresser, storlek på lägenheten som du lämnar och datum när du vill att flytten ska äga rum. Dessutom kan det vara bra att lämna ytterligare specifikationer om du till exempel behöver flytta extra tunga saker eller om du har instruktioner för nedpackning eller montering. På det här sättet kan du vi ta fram flyttfirmor som passar din förfrågan.

Offerter från branschens bästa firmor

Eftersom vi endast samarbetar med firmor som är seriösa i sin verksamhet slipper du lägga tid på att kontrollera deras kvalitet. Vi har också ett omdömessystem som gör det enkelt för kunder att recensera firmornas prestation och skicka rekommendationer till framtida kunder. Det underlättar för dig när du gör en samlad bedömning av vilken flyttfirma i Uppsala som du vill använda. I slutändan är det ändå ditt beslut och varje hushåll har sina egna specifika krav som gör varje flytt unik. Vi på dinflytt.se kan ge dig de bästa förutsättningarna tack vare samarbeten med över 100 flyttfirmor.

Spara tid och pengar

Om du har flytten runt hörnet och du skjutit upp med att boka en flyttfirma kan vår databas vara räddaren i nöden. Tack vare den snabba sökfunktionen kommer du snart att kontaktas av flyttfirmor som kan vara tillgängliga för just din flytt. Med hjälp av vårt verktyg behöver du alltså inte skicka förfrågningar till varje firma separat. Det sparar värdefull tid som du annars får lägga på att ringa runt till flyttfirmor och höra se om de har möjlighet att hjälpa till.

En jämförelstjänst för alla lägen

Den största fördelen med dinflytt.se är kanske ändå den ekonomiska. Att veta vad en flytt ska kosta kan vara svårt - och vissa flyttfirmor kan ta ut rejäla priser. Med vårt jämförelseverktyg är det slut med överpriser. Vi ser till att firmor som levererar en bra tjänst till ett bra pris belönas. Det gynnas du som konsument av i längden, medan de oseriösa aktörerna försvinner. Vi tar inte heller ut några avgifter för vare sig sökningen eller bokningen, vilket betyder att du i lugn och ro kan ta ställning till offerterna och se om något passar dig. Om du skulle ångra dig är det inget problem - du kan när som helst återuppta sökningen om du återupptar planerna att flytta till Uppsala. Med hjälp av dinflytt.se kan du med kort varsel få en överblick över de lämpligaste flyttfirmorna i området.

1
Skicka din förfrågan helt utan kostnad
2
Erhåll erbjudanden från upp till sex flyttfirmor.
3
Välj själv den offert som bäst passar dig och dina behov.