Planera din flytt och jämför priser.

Få offerter från kontrollerade och betygsatta flyttfirmor. Jämför priser från vårt omfattande partnernätverk

Boka nu
Snabbt

Få kostnadsfria flyttofferter på mindre än 3 minuter

Professionellt

Ta del av vårt professionella nätverk av flyttfirmor

Kostnadseffektivt

Spara upp till 60% av flyttkostnaden

Gratis

100% kostnadsfritt, inga förpliktelser

Flyttfirma i Norrköping

Om du använder dinflytt blir det enkelt att hitta en bra flyttfirma i Norrköping, eftersom du slipper leta upp och kontakta flera olika företag själv. Du fyller bara i grundläggande information om adresser, önskat flyttdatum och liknande direkt på vår hemsida, så plockar vi snabbt och kostnadsfritt fram de flyttfirmor i Norrköping som bäst matchar dina behov. Upp till sex företag kan lämna offerter direkt till dig och du väljer sedan själv vilken av dem du vill gå vidare med för att boka din flytt.

Fokusera på roligare uppgifter

Vare sig du ska flytta till en stor villa vid Bråvikens rand, eller en liten lägenhet på andra sidan Motala ström, finns det en flyttfirma i Norrköping som kan erbjuda de tjänster just du behöver, exempelvis flyttstädning. Genom att låta oss sköta det tråkiga och tidsödande jobbet med att kontakta mängder av företag och jämföra deras erbjudanden, sparar du massor av tid som kan användas till något roligare. Kanske kan du shoppa möbler till den nya bostaden eller rentav planera inflyttningsfesten!

Det är tryggt att anlita dinflytt

Vi har ett stort nätverk av flyttfirmor i Norrköping och även i resten av landet. Vårt mål är att alltid kunna koppla ihop dig som kund med rätt flyttfirma oavsett var du bor. Vårt partnernätverk växer hela tiden och vi är noga med att alla våra partners uppfyller högt ställda kvalitetskrav. Därför kan du som kund alltid känna dig trygg när du anlitar oss. Vår jämförelsetjänst är likaså praktisk om du planerar en flytt från Norrköping, exempelvis till Göteborg eller Uppsala. Få offerter snabbt, smidigt och kostnadsfritt!

Det bästa stödet i förberedelserna

Vi vill inte endast hjälpa dig att hitta den perfekta flyttfirman i Norrköping, utan också erbjuda dig det bästa stödet i dina flyttförberedelser. Därför har vi samlat våra bästa råd och tips inför en flytt, som du enkelt kan ta del av. Kolla in hur du hittar det bästa förvaringsalternativet i vår artikel om magasinering och hitta de lämpligaste flyttkartongerna genom att följa vår enkla guide. För att få en översikt över allt som behöver göras rekommenderar vi vår praktiska checklista, där vi klargör de viktigaste stegen inför en flytt.

1
Skicka din förfrågan helt utan kostnad
2
Erhåll erbjudanden från upp till sex flyttfirmor.
3
Välj själv den offert som bäst passar dig och dina behov.