Planera din flytt och jämför priser.

Få offerter från kontrollerade och betygsatta flyttfirmor. Jämför priser från vårt omfattande partnernätverk

Boka nu
Snabbt

Få kostnadsfria flyttofferter på mindre än 3 minuter

Professionellt

Ta del av vårt professionella nätverk av flyttfirmor

Kostnadseffektivt

Spara upp till 60% av flyttkostnaden

Gratis

100% kostnadsfritt, inga förpliktelser

Flyttfirma i Malmö

Varje dag sker det mängder av flyttar i vårt avlånga land. Från Luleå i norr till Halmstad i söder. Ju längre söderut man kommer, desto fler människor bor det. I Skånetrakten och framförallt i Malmö, som är vår tredje största stad, bor det cirka 300 000 personer i tätorten. Det är ett stort antal människor. Det här leder till att det också görs väldigt många flyttar i Malmö, men det är inte alltid helt lätt att hitta en bra flyttfirma i staden. Genom att använda vår jämförelsetjänst på dinflytt kommer det problemet att vara löst på nolltid!

Vårt uppdrag: att underlätta din flytt

Oavsett om det gäller att hitta flyttfirma i Malmö eller att ta fram olika alternativ på tjänster som du kan behöva hjälp med under flytten finns vi här för att hjälpa dig. Dessutom är vår tjänst helt och hållet gratis. Vi tar inget betalt för att ta fram de olika erbjudandena åt dig. För att använda vår gratistjänst behöver du bara uppge information om ditt namn och kontaktuppgifter, var du bor, vart du ska flytta, hur stor bostaden är och vilka saker det är som ska flyttas samt datum för flytten. Därefter kommer vi att ta fram de sex bästa förslagen för just dig.

Hitta rätt flyttfirma i Malmö

Problemet med att hitta en bra och pålitlig flyttfirma i Malmö är ofta att det kan vara svårt att veta om det alternativ man hittat är det bästa för en själv. På dinflytt tar vi fram upp till sex olika flyttfirmor i Malmö som erbjuder de mest prisvärda tjänsterna som passar just dig. Har du speciella önskningar som pianoflytt eller montering i nya bostaden kan vi enkelt hjälpa dig hitta en flyttfirma som erbjuder dessa tjänster. Med vår hjälp behöver du inte längre leta upp en mängd olika flyttfirmor i Malmö och jämföra själv.

En rikstäckande fullservicelösning

Eftersom det finns en otroligt stor mängd flyttfirmor i hela Sverige så är det inte helt lätt att veta vilka som är aktiva på vilka platser. Vidare är det ibland svårt att avgöra vad för typ av tjänster som erbjuds, om det endast är flytt eller om det även gäller uppackning av bohag, om firmorna tillhandahåller flyttlådor och andra material, och om de till exempel erbjuder eventuell flyttstädning. Använder du dig av dinflytt kan du vara helt säker på att du får en full översikt och kontroll över din flytt utan att själv behöva genomföra den.

Spara tid och pengar med dinflytt

Fram till idag har det inte funnits några lätthanterliga jämförelsetjänster för just flyttfirmor i Sverige. Genom att använda dinflytt kommer du att få tag på en lämplig flyttfirma i Malmö inom loppet av några minuter. Vi hjälper dig dessutom inte bara med en flytt inom Malmös gränser utan kan även hjälpa dig att flytta från Malmö, låt oss säga till Göteborg eller Kristianstad. Vi begränsar oss ändå inte till närbelägna städer, utan hjälper dig självklart också om du vill flytta till exempelvis Stockholm. Du är alltså inte på något sätt begränsad till att leta efter en flyttfirma i Malmö, utan kan välja och vraka fritt mellan olika platser i hela landet.

Flexibilitet och pålitlighet våra grundpelare

Vi på dinflytt värderar både pålitlighet och flexibilitet när det kommer till att flytta, utöver pris och enkelhet. Därför har vi med stor noggrannhet valt ut de flyttfirmor i Malmö som vi samarbetar med, för att säkerställa en pålitlig och smidig flytt för dig som kund. För oss på dinflytt är det nämligen viktigt att just din flytt flyter på så enkelt och bekvämt för dig som möjligt. Det stora och flexibla utbudet som du får tillgång till på dinflytt är unikt när det gäller jämförelsetjänster för flyttfirmor. Vi är därför väldigt glada och stolta över att kunna erbjuda denna praktiska lösning till dig som kund.

I trygga händer med dinflytt

Tack vare att vi på dinflytt har möjlighet att erbjuda dig som kund en rikstäckande flyttjänst kan du alltid känna dig i trygga händer när du ska hitta en lämplig flyttfirma som passar alla dina behov. Står du i beråd att flytta? Tveka då inte att höra av dig till oss med information om vad du heter, vart du ska flytta och varifrån, vilket datum du ska flytta samt vad som ska flyttas. Sedan väljer du bara vilka tjänster du är i behov av och skickar in ditt formulär. Svårare än så är det inte att använda dinflytt, och svårare än så är det inte att hitta en billig flyttfirma i Malmšö!

Ta del av de bästa expertråden

Vi vill inte endast hjälpa dig att hitta den perfekta flyttfirman i Malmö, utan också erbjuda dig det bästa stödet i dina flyttförberedelser. Därför har vi sammanställt våra bästa råd och tips inför en flytt, som du enkelt kan ta del av på våra sidor. Kolla in hur du gör en officiell adressändring genom och hitta de lämpligaste flyttkartongerna genom att följa vår enkla guide. För att få en översikt över allt som behöver göras rekommenderar vi vår praktiska checklista, där vi går genom 22 nödvändiga steg inför en flytt.

1
Skicka din förfrågan helt utan kostnad
2
Erhåll erbjudanden från upp till sex flyttfirmor.
3
Välj själv den offert som bäst passar dig och dina behov.