Planera din flytt och jämför priser.

Få offerter från kontrollerade och betygsatta flyttfirmor. Jämför priser från vårt omfattande partnernätverk

Boka nu
Snabbt

Få kostnadsfria flyttofferter på mindre än 3 minuter

Professionellt

Ta del av vårt professionella nätverk av flyttfirmor

Kostnadseffektivt

Spara upp till 60% av flyttkostnaden

Gratis

100% kostnadsfritt, inga förpliktelser

Flyttfirma i Lund

Dags att börja på ny kula i den härliga studentstaden Lund? dinflytt är jämförelsetjänsten som på ett enkelt sätt tar fram och jämför de bästa flyttfirmorna för just dina önskemål när du ska flytta till eller inom Lund. Vi hjälper dig att hitta en flyttfirma som passar just dina önskemål och din budget, så att du kan genomföra en lyckad flytt, dessutom helt gratis! Ja, vår praktiska jämförelsetjänst är också att rekommendera om du planerar att byta Lund mot exempelvis Malmö eller Linköping. Vi hjälper dig oavsett hur dina flyttplaner ser ut.

Skräddarsy din flytt med vår hjälp

Vi tar fram de flyttfirmor i Lund som passar dina preferenser bäst, utifrån de uppgifter som du anger i formuläret på vår hemsida. Det går på nolltid och sedan har vi allt vi behöver för att kunna hjälpa dig att hitta en flyttfirma skräddarsydd för dig. Du får upp till sex erbjudanden från olika flyttfirmor i Lund med information om pris och tillgänglighet, som såklart är det viktigaste för många av våra kunder.

Sveriges främsta jämförelsetjänst för flytt

Vi på dinflytt är överlägsna vad gäller transparent information om alla de bästa flyttfirmorna i Lund. I stället för att kontakta enskilda flyttfirmor i Lund inför din flytt, samlar vi all information på samma sida, där du dessutom kan läsa rekommendationer från andra kunder. Vi hjälper dig att hitta en bra och billig flyttfirma i Lund, så att du istället kan fokusera på andra detaljer inför din flytt till denna soliga och anrika studentstad. Självklart är vår tjänst också kostnadsfri att använda.

Smarta råd för dig som flyttar

Vi vet - en flytt kan vara en mycket tålamodsprövande uppgift: en flyttfirma ska bokas, ägodelar packas och flyttstädning organiseras. Dessutom ska du ta avsked av grannar och vänner och göra dig hemmastadd på ny adress. Utan noggrann planering är det lätt att bli stressad och överväldigad och för att undvika att det här ska ske har vi sammanställt guider för de viktigaste flyttförberedelserna. Ta en titt på vår checklista för flytt för en snabb och enkel översikt eller läs om vilka faktorer du ska beakta när du skaffar flyttkartonger - för att nämna ett par exempel!

1
Skicka din förfrågan helt utan kostnad
2
Erhåll erbjudanden från upp till sex flyttfirmor.
3
Välj själv den offert som bäst passar dig och dina behov.