Planera din flytt och jämför priser.

Få offerter från kontrollerade och betygsatta flyttfirmor. Jämför priser från vårt omfattande partnernätverk

Boka nu
Snabbt

Få kostnadsfria flyttofferter på mindre än 3 minuter

Professionellt

Ta del av vårt professionella nätverk av flyttfirmor

Kostnadseffektivt

Spara upp till 60% av flyttkostnaden

Gratis

100% kostnadsfritt, inga förpliktelser

Flyttfirma i Göteborg

Funderar du på att flytta till Göteborg? Vi på dinflytt.se kan göra flytten smidig och prisvärd utan några krusiduller. Med hjälp av vår webbtjänst kan du enkelt jämföra flyttfirmor. Vi vet hur mycket tid, pengar och energi en flytt kan ta i anspråk - oavsett om du flyttar över halva jordklotet eller bara några kvarter. Kanske upptäcker du först vid flytten hur mycket grejer du faktiskt äger. Vi på dinflytt.se gör det möjligt för dig att fokusera på viktigare frågor, medan vi tar hand om letandet efter en prisvärd flyttfirma.

Delegera logistiken för en enklare flytt

Göteborg är en växande stad med ett stort nöjesutbud och ett livskraftigt näringsliv. Det gör att allt fler tar upp bopålarna och slår ned dem här på västkusten. Om du går i tankar på att flytta hit har du säkert fullt upp med praktiska problem och logistiska utmaningar. Det gäller att hitta bostad, signera kontrakt, ordna att alla i familjen hittar nya sysselsättningar - och så gäller det slutligen att få hela lasset fraktat till den nya orten. Det går förstås att göra det här på egen hand, men risken är stor att det i slutändan blir en ännu dyrare affär med mycket arbetstid och släputhyrning att tänka på. Ett smidigare alternativ är att inhämta offerter från flytttfirmor med dinflytt.se - snabbt, kostnadsfritt och icke-bindande.

Fyll i några uppgifter - få offerter på några minuter

Du som önskar flytthjälp går helt enkelt in på dinflytt.se och fyller i dina uppgifter. Vi behöver veta dina adresser (nya och gamla), storleken på din lägenhet samt när du vill flytta. Du kan också lägga till andra specialönskemål, såsom montering av möbler på plats eller särskilt tunga objekt som behöver flyttas. Här kan du också specificera hur du vill att dina saker ska packas ned, och om du har särskilda önskemål för att skydda dina objekt.

I samarbete med de bästa flyttfirmorna

Därefter gör vi en sökning i vår databas bland våra samarbetspartners, som är över 100 till antalet, och tar fram förslag på de som passar. Naturligtvis tar vi inte betalt för sökningen och det kostar heller inget att hitta flyttfirman genom oss. På så sätt kan du i lugn och ro gå igenom förslagen och bedöma deras offerter. Du binder dig inte vid till att boka något genom en sökning utan du kan enkelt ångra dig om flyttplanerna ändrar.

När du väljer dinflytt.se för din flytt till Göteborg kan du vara säker på att du kommer i kontakt med seriösa firmor som gör ett bra jobb. Våra samarbetspartners är nämligen noggrant utvalda med höga krav på kvalitet och kundservice, vilket gör att du själv slipper kontrollera varje firma manuellt på nätet. Vi har gjort det jobbet åt dig. Ändå är det förstås precis upp till dig att välja en firma som passar - baserat på dina kriterier - som kan hjälpa dig med din flytt. Dessutom har vi gjort det ännu enklare att bedöma flyttfirmorna genom att införa ett omdömessystem. På det här sättet kan andra användare göra rekommendationer, allt för att öka tryggheten för dig.

Hitta en pålitlig flyttfirma i Göteborg

I vår databas har vi samlat Sveriges bästa flyttfirmor för att du ska få en enkel överblick över utbudet. Du behöver alltså inte surfa runt bland  hemsidor eller göra Google-sökningar för att hitta rätt. Du kan luta dig tillbaka medan vi på några minuter tar fram de bästa offerterna för din flytt, som du därefter kan välja mellan.

Priserna för flyttar kan variera stort beroende på firma och plats. Som konsument är det inte alltid lätt att veta vad en flytt ska kosta. Risken är att du betalar i överkant om du inte lägger ansenlig tid på att jämföra firmor. Med hjälp av dinflytt.se blir du kontaktad av flyttfirmor som ger dig offerter baserade på dina specifika flyttdetaljer. Det gör det möjligt för dig att veta precis vad det kostar att flytta till Göteborg - utifrån dina unika förutsättningar. Eftersom vi inte tar ut någon avgift varken vid sökningen eller vid bokningen av en flyttfirma i Göteborg behöver du inte oroa dig för en minusaffär. Det är förstås när du kommit överens med en flyttfirma om en offert som du ingår ett avtal direkt, precis som vanligt.

Få hjälp med flytten - även i sista stund

I en större stad som Göteborg lönar det sig ofta att vara tidigt ute eftersom flyttfirmorna snabbt bokas upp, men även du som är sent ute med din flytt kan ha en chans. Vår sökning kan nämligen hjälpa dig som har ont om tid och behöver få tag på en flyttfirma snabbt. Tack vare vår databas som innehåller varje tillgänglig flyttfirma kan du inom kort se om de klarar av att organisera din flytt till Göteborg inom önskad tidsram samt få ett kostnadsförslag. Det betyder att du slipper panikringa runt bland firmor för att utreda om de klarar av dina specifikationer. Det spelar ingen roll om du planerar att bosätta dig i en takvåning på Avenyn, ett hus i Partille eller en tvåa i Majorna - vi kan hjälpa dig att hitta rätt flyttfirma. Vår tjänst finns även till för dig som planerar en flytt från Göteborg - exempelvis till Stockholm eller Malmö. Samma steg gäller: fyll i dina uppgifter och se fram prisvärda offerter från marknadens bästa aktörer.

1
Skicka din förfrågan helt utan kostnad
2
Erhåll erbjudanden från upp till sex flyttfirmor.
3
Välj själv den offert som bäst passar dig och dina behov.