Vanliga frågor

Kunder/ Partnerföretag
Vem kommer att kontakta mig?
Efter att du har skickat din förfrågan kommer vi att identifiera matchande flyttfirmor ur vårt nätverk av partnerföretag. Alla partnerföretag har granskats av dinflytt.se och uppfyller dinflytt.se’s specifika krav och kvalitetsstandard.
Hur många offerter kommer jag att få?
Du kommer att få upp till sex olika offerter från flyttfirmor som är del av vårt partnernätverk.
Vem kommer att få min information?
Såväl din kontaktinformation som information gällande din flytt kommer endast att delas med flyttfirmor ur vårt partnernätverk. De företag som är behöriga till att hantera din förfrågan kommer att noga väljas ut baserat på din geografiska position.
Hur snart kommer jag att bli kontaktad?
Våra partnerföretag kommer att kontakta dig inom minuter efter att du har skickat iväg din förfrågan.
Priser och Betalning
Vad tar dinflytt.se betalt av mig?
Att använda dinflytt.se är gratis och inga extra eller gömda kostnader kommer att uppstå.
Hur kommer jag att betala min flytt?
Vi vill uppmuntra dig att diskutera betalningsvillkoren med det flyttföretag du väljer för att på så vis hitta den bästa lösningen för dig. Trots detta rekommenderar vi starkt att du består på att få tillgång till skrivna kopior eller kvitton på betalningstransaktionen.
Din Flytt
Kan jag ändra mina flyttuppgifter?
Vi förstår att omständigheterna kan ändras inför en flytt – så vi rekommenderar att du talar med din flyttfirma då ändringar ofta kan påverka flyttens slutgiltiga pris. Vi rekommenderar även att informera flyttfirman så tidigt som möjligt, så att de är medvetna om ändringarna och kan diskutera fram en lösning tillsammans med dig.
Måste jag skriva på någonting?
För att acceptera dinflytt.se’s villkor behöver du endast läsa igenom dokumentet och klicka i rutan när du skickar in din förfrågan online. Flyttfirman kan komma att ha egna dokument, som exempelvis försäkringsintyg, vilka oftast skrivs under på flyttdagen. Flyttfirman kommer att kontakta dig gällande detta när de bekräftar din information.
Skador
Vad ska jag göra om något går sönder?
Skador ska diskuteras med den flyttfirma du anlitat.